Marka: SEKO
Seko Elektra Dozaj Pompası; Elektra Kontrol Ünitesi ile Akıllı Dozaj
Manuel Dozaj (Manuel Mode) : Pompa, sabit atım modunda Çalışır. Manuel olarak debi arıtılır ya da azaltılır. Debi pompa çalışırken dahi ayarlanabilir.
4-20 mA Sinyal Kontrollü Oransal Dozaj (mA Mode) : Pompa, aldığı mA sinyale göre orantılı olarak dozajlar. Dozu 4 mA'da (varsayılan değer) durdurur ve 20 mA'da maksimum frekansta doz yapar.
V Sinyal Kontrollü Oransal Dozaj (V Mode) : Pompa, aldığı 0-10 Vdc sinyale göre orantılı olarak dozajlar. Dozu 0 Vdc'de (varsayılan değer) durdurur ve 10 Vdc'de maksimum frekansta doz yapar.
Harici Dijital Sinyal Kontrollü Oransal Dozaj (PPM Mode) : Dozaj pompası; Pompa gelen sinyal ve debi ilişkisini programlanan ve istenen ppm değeri üzerinden hesaplayarak , harici dijital sinyale göre orantılı olarak dozaj yapar
Girdiler olarak, ppm değeri, atım/litre değeri ve dozlanacak ürünün konsantrasyonunu bilmelidir.
Harici Dijital Sinyal Kontrollü Oransal Dozaj (Batch Mode) : Pompa, harici bir dijital sinyale (impuls başlatma sayacı) orantılı olarak dozlanır . Dozajlanacak toplam miktarı ve dozajın tamamlanacağı süreyi ayarlamak mümkündür.
Zaman Ayarlı Dozaj : Pompa Ayarlanan zamanlarda ayarlanan miktarlarda dozaj yapar.
Seko Elektra Elektronik Dijital Dozaj Kontrol Ünitesi ; Seko Spring Serisi MS1 mekanik diaframlı, PS1 ve PS2 pistonlu dozaj pompası ile entegre edilebilir.
İnceleme değerlendirmeniz gönderilemiyor
Yorumu bildir
Rapor gönderildi
Raporunuz gönderilemiyor
Kendi değerlendirmenizi yazın
İnceleme gönderildi
İncelemeniz gönderilemiyor
Marka: SEKO
Marka: SEKO
Marka: SEKO
Seko Elektra Dozaj Pompası; Elektra Kontrol Ünitesi ile Akıllı Dozaj
check_circle
check_circle